Isnin, 5 Januari 2015

Semoga Berjaya


Salam geng,
semalam bapak penat sebab attend reunion dengan member2 office dan belah petang celebrate besday sahabat ku si Haikal. makan di sponser alhamdulillah, siap ade live band, memang syok. gambar x yah masuk la, tengok kat FB & instagram aku " uncle_syaf ".

oh ye, lupe, ni adik den sorang merajuk nak blah rumah dah..hahaha, bonci botol deh kek den ni haaa...x de lah, beliau akan memulakan pengembaraan baru x lama lagi. berikan tepukan!!


so to my #housemate #sahabat #soulbrother #godbrother #buddy yg den dah angap macam adik den sendiri iaitu dak Arm a.k.a Dato' Meon good luck 4 da interview, doa gua yg terbaik tuk lu bro, semoga dapat kerje & berjaya dalam mengejar cita-cita untuk menjadi Sales man yg berjaya & terus Asyukkk.  ini permulaan kembali. jadikan kegagalan & kehidupan sebelum ni sebagai pengajaran untuk membangkitkan semangat tuk terus berjaye. dah success besok ingat nazar ekau. banyak lagi ujian yg akan mendatang, so get ready n stay strong brother. gua lah manusie yg paling terkejut kalau lu boleh maintain bagon pagi walau dalam seminggu. hahaha

apa2 pun kot free moh lepak umah den cam bese, jangan nak menyombong bonar, ape2 hal2 halo2 je den. umah den terbukak. timo kasih untuk apo sajo yg ekau dah buek mcm masak, ngomeh, jago den time sakit, lawak2 bodoh kau dan lain2, panjang kot nk tulis semue. lawak care nk tahan mandi air sejuk tu memang bodoh, x sangup den nk masuk dalam blog. ha3
apo2 pun mintak halal apo sajo & kot ado salah silap yg den tak sodar den mintak maap. Ado apo2 masalah cari den. btw, kadang2 tu bukan den tak ambik port, cumo den nak bagi ekau ruang tuk bersendirian, berpikir & cari jalan penyelesaian sendiri.  bukan makno eh den tak pedulik.
 
Good luck & enjoy ur Journey. Doa gua yg terbaik tuk lu. semoge bahagie di samping si Kici.


Tiada ulasan: