Selasa, 6 Januari 2015

Nak Jadi Bapa




Salam geng,

Nampak x betape cool nye aku kalau aku jadi bapak. ha3. sebelum nih aku x gemar sangat dengan budak2, nak nak yg jenis begar. kalau aku nampak budak kat dalam lift aku rase nak hantok je kepale dieorang kat tepi dinding atau tendang die keluar lift. ha3

Mungkin faktor usie, aku rase macam cool pulak kalau aku ni seorang bapak sekarang. Weekend we gonna go makan yg best2 satu family, cuti, picnic, mandi air terjun, tengok F1, live band, pegi uptown, shopping, memancing, main basikal, bawak jumpe atok dengan makwan die & bile hujung bulan kite akan maggie & roti canai selame seminggu same2. Aku akan train anak2 aku main tennis (walaupun time tournament dulu aku hanye dapat no 3). balik kerje main ngan the kids, every single night i'm gonna check on them, dah tido ke belum, demam ke idok, tido ngan anak2, cume malam jumaat je aku humban anak tido luar. hahaha, x kelako !!! dan kalau anak aku degil, aku x kan rotan, paling tidak aku humban dalam kolam atau kurung dalam bilik air yg penuh dengan lipas.

but of course, in order to be a father u must have a wife  & dan memang x la taun ni. tapi yg penting x de lah nk tunggu umur dah 4series baru nak kawen. besok dah terbongkok-bongkok anak baru darjah 3. sape nk jage aku? nak harap bini, silap ari bulan bini dah goal dulu. cam ne...ha3, x klako !!! haiis nasib baik la aku baru 18 tahun, panjang lagi mase. :P


Tiada ulasan: