Khamis, 11 Disember 2014

Aneh Bile Aku Kembali Menulis

Salam,

yup, memang aneh bile aku mule menconteng blog ni balik. berkurun lame blog ni x disentuh, hahaha sorry geng. bile tengok kat trafic, agak terkejut, masih ramai lagi yg follow and bace blog ni. Trimasss

"Kenape Menulis Balik? Bukan Kau Pemalas ke?"
Mungkin sebab banyak bende yg aku dah hadap, simpan, dan tak larat nk  pikir, jadi menulis mungkin jalan terbaik.

Menulis memang jiwe aku walaupun aku tak suke membace, apetah lagi nk bace novel, Big NO!! mungkin menulis boleh legekan sikit kepale kot...kau rase ??? aku rase, aku kebulor sekarang :P


Tiada ulasan: