Selasa, 17 Januari 2012

Penutup Segala Cerita

Salam geng,
weyh,dah dekat pukul 4 pagi x tido2 lagi.cis. btw aku stop berblogging. Yup ini series. since april 2009 sampai sekarang (2 tahun lebih gak tuh) aku dah dedahkan life aku, sape aku, ape dunie aku, ape minat aku dll. But now nk privasikan life aku pulok. bukan untuk tatapan umum lagik. bagi budak2 baru nak up pulok continue. he3. dulu aku pernah bercuti berbloging kejap & now aku betol2 stop menulis. Confirm!! bukan dah delete nk bukak balik. x de kerje aku ni bukan drama ini serius!! 

& trimas banyak2 kat korang yg x pernah jemu bace blog picisan ni, menunggu entry2 baru & bagi support time aku down & merapu macam pariah. banyak yg dah jadi,pergi mampos tu semue. trimas to pembace setia ilmam, kak shida, aisah, mikky, family members, kengkawan2  semue. mane x sempat sebut x payah nk kecik2 hati. Maybe lepas ni aku akan lebih fokus dengan Home Studio & anak2 aku kot. ok Bubye. Pengubat rindu lu orang semua semue kat bawah ni...bubye :)



BLOG NI AKAN "LIFE" SAMPAI 31/01/2012 DAN LEPAS TU AKAN MATI DENGAN SENDIRINYE. MELUCAHLAH KITE DI FACEBOOK & TWITTER KOT AKU RAJIN ON9 KELAK. SALAM. :)

9 ulasan:

zul berkata...

ok...nice to know u... hope u akan gmbira dengan life yg u pilih... btw, semoga berjaya....

shidasyakirin berkata...

ala sedihnya dgr berita nie..erm nak buat cam ne dah itu keputusannye....Whatever it is harap kamu happy dgn life skang..bila nak buat house warming nie..makan2 lagi..hehehe.
don't worry we always be a good supporter to u..

Lelaki Ini berkata...

napa tak mo berblogging dah???

Tohru Honda berkata...

Pe deh nak quit-quit ni... lek luu... tak perlu nak berpening2 kepala...

Kami tak jemu membaca blog2 kengkawan sumer....Nggak mau deh quit...

Miss Nadya berkata...

uncle nk benti blog?

:(

xde r dengar uncle mengarut..

Tanpa Nama berkata...

Sapik tong dram kesayangan aku..name aku misti nak ade "h" kan? suka ko letak kan..hahaha. sokong aje ape yang ko buat, janji x terjun bangunan. tapi video mesti la share dengan kami semua. bile rindu kat ko, tgk video ko aje..hahahaha gedik x..gedik x??

-Aisa Zaidun a.k.a ecah

ilishaheera berkata...

Ili pasti merindui Uncle Syaf!!! Jaga diri baik-baik ea ( :

cik shrek.ijo berkata...

napa nie encik uncle...cik shrek ijo dah kurang 1 blog yg selalu dilawati...huhuhu

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

aloooooooooooooooo :(