Khamis, 5 Januari 2012

Bile Aku Dah Start Menjawab...

hye geng,
perghh badan cam longlai2 dah ni, ha3, actually dapat MC seminggu since senin hari tu sampai besok. but then kerje banyak, kene gagah jugak lah buat kerje cuz x de orang backup. nk wat cam ne, ni ler pengorbanan nk jadi hebat kelak. kene buktikan yg x sie2 depa serah project ni kat aku.

btw, meeting hari ni lege, minah kerek yg duk suke bambu orang tu senyap hari ni, die pulak kene bambu. nk bambu gua x anta dokumen. lu yg x bace email, kan dah terkaku & tersipu-sipu malu kat situ bile gua dah start menjawab. miahahaha. Ape2 pun aku bersyukur sebab projek ni so far jalan baik punye, n depa nampaknye tertarik dengan Progress update yg aku buat. complete dengan sume bende. good job myself.

p/s : Pewit, besok ade follow up dengan doktor, nak suruh die cabot kapas yg die sumbat kat telinge aku ni, menyemak je. Malam ni nk kene siapkan sume kerje so besok dah releks sikit. BYe2 geng :)

3 ulasan:

[k]o{q}i[n] berkata...

otai...spe leh melawan...

Tsu Miy Chan berkata...

gud job uncle!! ^_^

zul berkata...

syabazz betei...