Jumaat, 6 Januari 2012

Angkot Barang Kat Rumah Baru

Salam readers, 
ape cer. dok, nak inform ni, aku jap lagiok nak pergi mengangkot barang pergi umah baru kat putrajaya. perghh jenuh nk membungkus. aku humban semue dalam kotak je. weekend lepas dah angkot separuh, siap cat rumah lagik. aku duduk sane bulan 2 , saje angkat awal2.

Oh, kau tau malam tadi aku siapkan kerje sampai pukul 4 lebih.perghh berbulu mate aku nk siapkan kerje. so ini hari releks2 sikit, aku MC, pergi jumpe doktor. bapak ganas die cabot kapas kat dalam telinge aku ni. so far die kate ok, cume dalam telinge basah2 lagik,. die suruh aku mandi dengan berhati-hati. cait!!! next week ade follow up lagi dengan doktor tuh. OK bye

5 ulasan:

shidasyakirin berkata...

jadi pindah la ek..angkut skit2 la brg..

telor power berkata...

rumah baru.....best ler.

Wanie-san berkata...

pindah umah paling xsuke.
duk rumah baru suka lak.=_="

cik ziqa berkata...

wahhh, umah baru. selamat berpindah yee.

tc ~

zul berkata...

seronok nyer pindah umah... weiiiii...