Selasa, 17 Januari 2012

Penutup Segala Cerita

Salam geng,
weyh,dah dekat pukul 4 pagi x tido2 lagi.cis. btw aku stop berblogging. Yup ini series. since april 2009 sampai sekarang (2 tahun lebih gak tuh) aku dah dedahkan life aku, sape aku, ape dunie aku, ape minat aku dll. But now nk privasikan life aku pulok. bukan untuk tatapan umum lagik. bagi budak2 baru nak up pulok continue. he3. dulu aku pernah bercuti berbloging kejap & now aku betol2 stop menulis. Confirm!! bukan dah delete nk bukak balik. x de kerje aku ni bukan drama ini serius!! 

& trimas banyak2 kat korang yg x pernah jemu bace blog picisan ni, menunggu entry2 baru & bagi support time aku down & merapu macam pariah. banyak yg dah jadi,pergi mampos tu semue. trimas to pembace setia ilmam, kak shida, aisah, mikky, family members, kengkawan2  semue. mane x sempat sebut x payah nk kecik2 hati. Maybe lepas ni aku akan lebih fokus dengan Home Studio & anak2 aku kot. ok Bubye. Pengubat rindu lu orang semua semue kat bawah ni...bubye :)



BLOG NI AKAN "LIFE" SAMPAI 31/01/2012 DAN LEPAS TU AKAN MATI DENGAN SENDIRINYE. MELUCAHLAH KITE DI FACEBOOK & TWITTER KOT AKU RAJIN ON9 KELAK. SALAM. :)

Jumaat, 6 Januari 2012

Angkot Barang Kat Rumah Baru

Salam readers, 
ape cer. dok, nak inform ni, aku jap lagiok nak pergi mengangkot barang pergi umah baru kat putrajaya. perghh jenuh nk membungkus. aku humban semue dalam kotak je. weekend lepas dah angkot separuh, siap cat rumah lagik. aku duduk sane bulan 2 , saje angkat awal2.

Oh, kau tau malam tadi aku siapkan kerje sampai pukul 4 lebih.perghh berbulu mate aku nk siapkan kerje. so ini hari releks2 sikit, aku MC, pergi jumpe doktor. bapak ganas die cabot kapas kat dalam telinge aku ni. so far die kate ok, cume dalam telinge basah2 lagik,. die suruh aku mandi dengan berhati-hati. cait!!! next week ade follow up lagi dengan doktor tuh. OK bye

Khamis, 5 Januari 2012

Bile Aku Dah Start Menjawab...

hye geng,
perghh badan cam longlai2 dah ni, ha3, actually dapat MC seminggu since senin hari tu sampai besok. but then kerje banyak, kene gagah jugak lah buat kerje cuz x de orang backup. nk wat cam ne, ni ler pengorbanan nk jadi hebat kelak. kene buktikan yg x sie2 depa serah project ni kat aku.

btw, meeting hari ni lege, minah kerek yg duk suke bambu orang tu senyap hari ni, die pulak kene bambu. nk bambu gua x anta dokumen. lu yg x bace email, kan dah terkaku & tersipu-sipu malu kat situ bile gua dah start menjawab. miahahaha. Ape2 pun aku bersyukur sebab projek ni so far jalan baik punye, n depa nampaknye tertarik dengan Progress update yg aku buat. complete dengan sume bende. good job myself.

p/s : Pewit, besok ade follow up dengan doktor, nak suruh die cabot kapas yg die sumbat kat telinge aku ni, menyemak je. Malam ni nk kene siapkan sume kerje so besok dah releks sikit. BYe2 geng :)