Rabu, 28 Disember 2011

Waktu Malam & Bedah Telinga

Salam hey geng, whaddup  ya'll :)
Langit malam gelap, meja & katil bersepah, kepale kosong, hati kosong, tangan menaip, mate memerhati, telinge mendengar alunan music dari blog ilishaheera, cawan tanpa air aku renung, jam tangan yg rosak aku tenung, ye, jam tangan ni dah jahanam lame, tapi ia kekal bersame kemane aku pergi, x ade sebab apa, aku beli sendiri, tiada sentimental value disini.

Patotnye hari ni pergi angkot barang sikit kat rumah my little bro, but then die kerje pulok, sabtu ni baru pindah  barang sikit2 kat sane. Dalam beberape minit lagi aku akan berpuase sekejap, fyi, besok telinge kanan kesayang aku ni nak kene bedah cuz be4 this asyik keluar darah and air. habislah aku. kene tangkap gambar telinge puas2 malam ni..ha3 Nothing 2 be afraid of la. i'm a man!! :P
telinge aku, kacak bukan :P
p/s: someone told me "it's OK not to be OK. there's nothing wrong with it bebeh" :P

4 ulasan:

ilishaheera berkata...

Alamak, malunya seya 0.0///
Telinga uncle bunyi macam parah... sangat. Ili... tak bersalah. Kan? x.x
Uncle Syaf, kuatkan semangat!!! D;<
Ili doakan pembedahan tu berjalan dengan lancar! Amin!!!
Hmmm... dulu Ili pun ada masalah yang sama macam uncle. Cuma tak berdarah dan telinga kiri. Ili buat dek ja. Alhamdulillah okay. Tapi tu bukan jalan yang terbaik xD
All the best uncle! You're the man!!!

^ Uncle Syaf ^ berkata...

hahahha...nice ler lagu tuh,,,layan gak dengar malam2...he3

orite bebeh, amin, mudah2han selamat semuenye...ooo kamu jage telinge elok2 t jadi macam uncel pulok...trimas ye...

you're the man....hahahah :P

Lelaki Ini berkata...

kesiannya!
moga kau okeyh weh!

telor power berkata...

keluar air dan darah??? pergh.....bunyi mcm parah jer