Selasa, 20 Disember 2011

Stress Pagi Selasa


Salam geng, morning bebeh,
mood stress :P ha3, kerje banyak pulok tetibe, tapi boleh control lagik. motor bocor, pukul 10:30 a.m karang ade meeting dengan customer dekat area jalan duta. sorang pulak tu. x de orang backup. kedai pulak lambat bukak. sengal lah!!! kalau lambat mampos aku kene bambuu dengan customer. 

pukul 12.00 karang ade jamuan makan2 dekat JM Briani untuk majlis perpisahan untuk bos. petang ade internal meeting pulok. "nasib baik rambot aku masih ade lagik." btw, fyi, aku dalam proses nak pindah rumah. maybe area cyberjaya. tapi x confirm lagik. ape2 will inform later. cowww bebeh

p/s: woo bile lah gua dapat pakai krete ni bhai!!!

5 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

hehhe..
tabahkan hati kau!

ilishaheera berkata...

Sibuknya dia :b
Pindah eloq-eloq na^^ Kalau ada kereta, senang sikit nak angkut barang xD

Mak Su berkata...

cyberjaya. bunyik macam kawasan elit.. :)

telor power berkata...

jgn stress byk2 tempuhi dgn sabar dan tabah bro

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] berkata...

sure ke ??

:)