Khamis, 8 Disember 2011

Kene Operation & Orang Aneh


Salam geng,
tadi petang, hujan renyai2, aku gagahkan diri pergi Hospital Sunway. pergi check telinge lagik dan doktor cakap die nak Operate telinge aku. x de bende lain ke nak buat. Aku terime dengan hati yg redha. Operate teling je kot. stay kat hospital maybe 2 hari. Dengan jujurnye die inform nak bagi bius tido mase operation tu dijalankan. OMG!!! nanti kalau aku tido die buat bende yg bukan. Die perkose aku ke. OMG. I'm still virgin. oh please..hahaha gampang x. Lantak kau lah doktor nak buat ape pun janji telinge aku ok.

btw, ade sorang India dari petang semalam sampai sekarang duduk menangis-nangis & berdoa-doa kat bawah rumah aku x tau apesal. member aku kate die kene pukul kot. entah, nak tegur malu, kang aku yg kene debik dengan die pulak x pasal2. moga die dieberi kekuatan untuk hidup.


5 ulasan:

telor power berkata...

semoga telinga lu pulih seperti sediakala bro... lagi best kalo suh doc tu pasang gajet2 dalam telinga tu buat macam citer bionic women. kehkehkeh......

farahzaba berkata...

hahahahahaha kau nie mmg sengal kan baby. ada ke pegi amek gambar org tu? mau nya dia terperasan and kejar kau satu Subang,tak ke naya kau nanti ;D

::FAIZ FARISH:: berkata...

take care

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

haiihh sempat lagi uncle amek gambo die?

ps: take care ;) sumi pernah operate dekat mulut.. xde bius ubat tido.. apa yang doc buat semua nmpak.. sbb mata bukak.. pengalaman ngerii~ huhu..

aku lelaki biasa berkata...

sempat ag amek pic india 2....
ko nye tingerkene pe..di perkose ke...
oleh sape....heheheheheh