Isnin, 12 Disember 2011

Ke Kota Kinabalu


Salam geng,
woi short update je nih, bapak penat. btw, yg semalam tu aku bukan marah sebab minah tu panggil aku pak cik da, tu gurau2 je. yg aku panas sebab die main jeling2 mate. agak cilakak bagi aku. 

btw. aku nak ke Kota Kinabalu besok, dalam pukul 11. business trip da. nk kene turun site dekat sane. doakan keselamatan aku nk flight besok weyh. moga selamat sampai & selamat pulang. kot kat sane aku ade ternet nanti aku updatelah blog ni, kalau x ade memang bersawanglah blog aku sampai jumaat. patutnye ari ni aku nk story pasal aktiviti BBQ dekat kampung hari tu, tapi dah penat sangat aku postpone ler entry tu. k bye :)

p/s: aku x basuh langsung baju aku. mamposlah. nk basoh baju dulu. mintak2 sempat kering.

9 ulasan:

Kira Kekuri berkata...

ok, selamat dtg ke kk :D

^ Uncle Syaf ^ berkata...

hehhe tq

telor power berkata...

ole2 jgn lupa

^ Uncle Syaf ^ berkata...

baik telor :P

telor power berkata...

uncle: ole2 yang ok2 macam sumandak ker hihihihi

^ Uncle Syaf ^ berkata...

sumandak tu kejadah bendenye..x pernah gua dengar hahahha

telor power berkata...

kehkehkeh....nanti orang disana aje bah.... kau tanya saja meraka pasti mereka akan jawab soklan ko tu bah.

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] berkata...

selamat...
blh lh jumpe zam ek...
hihih

Tohru Honda berkata...

Bawak balik Ole2 ek.... wa nak keychain...