Sabtu, 3 Disember 2011

Day 4: Misi Mencari Si Dia Berjaya Tapi Terhenti

Salam geng,  
12:15 a.m Aku sampai. Terkejut, die Ade. Berbaju merah. Alhamdulillah. Happy & Bersemangat. die & kawan die. 12:39 a.m. Finally die perasan aku. Die terpandang aku. die senyum. Cute giler. x de bende yg cute selain senyum die, ketawe die. Hot gile cipataan Tuhan ni. grrr.. Kadang2 die pakai spek mate putih, aku pun pakai, die bukak, aku bukak. 1:02 a.m. Die order roti Naan, aku pun order .Tekak ape minah ni, x sedap langsung. Terus aku ambik Bussines card aku cuz nak bagi die. x jadi.

1:34 a.m Sorang lelaki datang lepak ngan dieorang. 2:30 a.m. Terpandang laki tu pakai cincin yg same rupe, bentuk & kaler. Apakah?? Then dieorang blah. Beranikan diri merempit kejar die sampai kawasan rumah die, area SS19 subang jaya. X salah, Mungkin depa couple @ bertunang. x kan pakai cincin same & kenape laki tu follow die sampai rumah. mustahil kebetulan. Aku koyak card aku. Tersenyum. :( Menunggu 4 hari ni bukanlah sia2.  This is the best experience i ever had  in my life.
ni bukan rekaan, nilah yg terjadi sepanjang beberape hari ni :(
Apesal aku makin berani sampai tahap macam ni? kot mak aku tau mati aku kene debik

Kak Ngah aku baru putus tunang 3 bulan lepas sebab orang ke3. Aku x kan rampas hak orang. Kuatkan Aku. :( Kalau ade jodoh kami berjumpe lagi. Aku tau mane die tingal. Balik 3:10 a.m. Jap, nape die selalu pandang2 aku banyak kali. mesti x bahgie ngan mamat tu. :P

Related Entry:-



7 ulasan:

k.h.a.l.i.l.a berkata...

seriously true story? huhuu.... goodluck syaf ^_^

^ Uncle Syaf ^ berkata...

yup...beberape jam yg sudah

tqvm,

shidasyakirin berkata...

adakah uncle akan terus menjejaki beliau?

Lelaki Ini berkata...

hahahahahah!!!!!!!
kau memg power giler doe!

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

alaaaaaa~ kacau la laki tu.. sabar jelah uncle ehh? :) kalau jodoh dgn dia tentu bertemu semula.. chewah! pelik jugak nape dia pandang2..

p/s: baru perasan sumi typo cinta pandang pertama :P muahahaa..

telor power berkata...

yes...berjaya pun lu bro....apa lagi, ajak tgk ombak rindu le kehkehkeh

farahzaba berkata...

alaa takpe weh. at least kau dah try. kalau x dapat jadikan awek,kawan pun boleh kan. chill baby. bunga bukan sekuntum :D