Khamis, 1 Disember 2011

Day 2: Misi Mencari Si Dia Diteruskan


Day 2: Misi Mencari Si Dia Diteruskan; 30.11.2011; 12:50 a.m; tempat dirahsiakan


Salam geng,
MIsi mencari Si dia diteruskan. Terlambat sikit cuz baru habis karox tapi time2 macam ni lah aku terjumpe die ari tu. Aku pakai spek mate putih x de power lagi. nak same dengan die. Baju same macam aku pakai 1st time kami main usya2 each other. Senang die nk cam nanti.  Siap beli chewing gum 1 botol. 1:16 a.m: Kure2 jugak die ni. masak sardin ke? mate terpandang tempat die duduk hari tu.Haram J, x muncul2 pun. x kesian kat aku ke? nak tau name je kot.
penat tunggu ni weyh.

1:28 a.m: 3 batang rokok selamat aku hisap. Makan coka-coki, die x muncul lagik. kecewe beb. 1:48 a.m: Rokok ke 4. Ni siap standby pen n kertas, takot tetibe nervous nk mintak no telefon. boleh suruh mamak tu pass kat die. 2:01 a.m: Rokok ke 5. Ngantok gile. Dia x ade. telinge sakit lagi ni woii. Never say give up uncle syaf!! 2:19 a.m: Mate dah stim. x larat nk tunggu, badan nk demam balik, sweater x bawak.sabar, sabar. 2:22 a.m: Sorry.i x rase u lepak sini hari ni. seyes x larat. besok i datang lagik walau demam, i tunggu. 

Related Entry:-
Day 1: Misi Mencari Si Dia 
Day 2: Misi Mencari Si Dia Diteruskan
Day 3: Misi Mencari Si Dia Hampa
Day 4: Misi Mencari Si Dia Berjaya Tapi Terhenti

APESAL U TAK MUNCUL2 LAGI? I TAK KAN GIVE UP!!! BESOK I DATANG LAGI CARI U :)
 

6 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

adeyh..
kesian kau!
esok knfm ada!

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

ayoyoo~ insyaallah day 3 dia muncul ke kan? sape tahu? makan ubat ye uncle.. moga cepat sembuhh~

^ Uncle Syaf ^ berkata...

insyaallah..mintak2 ade kan..thanks bro

^ Uncle Syaf ^ berkata...

trimas sumi...mane tau day 3 ni die ade lak kan..he3, tq tq tq

telor power berkata...

yeah.....selagi leh tunggu,selagi ada daya..jgn putus asa. cuba lagi esok pasti ada...

berusaha lah bro

^ Uncle Syaf ^ berkata...

trimas telor power...trimas atas kate2 semangat tuh..thanks