Ahad, 11 Disember 2011

Awek Kene Sound Dengan Aku


Salam geng,
Baru sampai umah sewe. balik kampung semalam. Mase isi minyak kat shell Seremban tadik ade awek datang jual barang. Assalamualaikum Pak Cik, (Woi monyet kau panggil aku Pak cik? ha3) dah nampak kat tangan die ade barang, cepat2 cakap x pe. lain kali je'. Die punye comel, bagi salam kuat2. Oh, lupe doe nak jawab salam die. Waalaikumsalamwarahmatullahiwabarokatuh dik.

Die blah sambil Jeling2 mate. Memang kepantangan aku orang main jeling2 nih. Aku panggil, "kalau nak jual barang, elok2 sikit!!". Die cuak, "Betul lah saya sebut Pak Cik. Pak Cik yg x jawab salam saya." Aku rase macam nk kene Heart Attack. Muke Pan Asia macam aku ni kau pangil pak Cik!! panggil lah abang ke. damn u Bitch ha3 **x sedar diri. Aku sound lagik, kalau nak jual barang, jual elok2, perangai tu kasik elok2 sikit, terime kasih!! terus die blah. sengal.

Seyes, cukup pantang orang jeling2 depan aku. silap ari bulan kene debik  jugak kat situ. :P

3 kali die sebot pak cik. Tue sangat ke aku ni. rase macam jantong aku berhenti kejap. ha3, 
damn, taun depan aku 24 kot. memang patot ler die pangil aku pak cik, x sedar diri lak aku ha3 :P

9 ulasan:

miera berkata...

uncle tak tua laaa :D awek tuh juz fail dalam strategy marketing jew hahahahaaaha . maafkanlah anak buah saya yew :p

u look young dohh since kurus nie :D

Eipul berkata...

haha, dia panggil ko pak cik sbb dia baca blog ko kot, kan uncle syaf? translate bm pak cik ar kn?

ataupun, hipotesis no 2, awek tu buta kot. Sedap2 dia panggil ko pak cik. Ko debik jek awek tu. LOL

*btw, aku mmg nyampah ngan orang jual2 barang.Haha

Rizuan Dan Apple berkata...

hai pak cik !!! bahahahha

| schaza | berkata...

HAHAHAHHAA :D kasihan uncle nie . . agaknyer die knal uncle dlm blog kot.. tp die x pndai ckp uncle.. tht's y die pnggl pakcik.. hehee ;P

telor power berkata...

kehkehkeh.....pak cik, tapi kot ye pun jgn sound dia,kesian dia bro. kita kene ingat bro, hidup umpama roda, kejap dibawah kejap diatas...

shidasyakirin berkata...

akak cadangkan uncle buat plastik surgery sekarang..muahahhaa

eika berkata...

alaa, name pon uncle. dy pun blogger gak kot sebab tu dy panggil pakcik. pakcik syaf. huhu

::FAIZ FARISH:: berkata...

dia pangil pakcik? hehe, sabar la... cool je

^ Uncle Syaf ^ berkata...

hahah bukan masalah pak cik, die jeling2 tu yg x boleh belah...sengal, nk debik je rase...hahahah