Selasa, 27 Disember 2011

Aku Menulis Lagi


Salam, hey geng,
it's been a long time i didn't write anything in my blog. banyak bende nak cerite, but like usual mase & kemalasan mencemburui. :P, Baru lepas melantak durian kat kedai tepi Petronas rumah aku, housemate belaja. trimas to aswad.

Talking about kerje, arghhh it's killing me. talking about family, macam biase je, talking about my kids (Ibrahim & others), depa makin membesar,sehat & kacak, Talking about my life, it's suck!!! Ahh pergi mampos, cuti hari tu balik kampung. pewit rumah makin besar. ramai yg balik so kami berendam dalam kolam, tangkap ikan. best2, tu nanti aku cerite.

Btw, I keep asking myself, why is that life is so unfair. Will we all ever accomplish our life dreams? stupid, I can't answer that question. and again, i perfectly can't understand myself and why i'm still here.? I don't know where my destiny is going to take me. This journey is really tough lah!!! arghhh

6 ulasan:

Tohru Honda berkata...

Hmmm.... mana lah tau boleh contribute ideas ke... Syafiq ni tgk passion dah ada, cume nak a lil bit more substance and a lil push/guidance/motivation to actually complete your transcript....I would love to read some of the materials that you wrote, boleh kan... ?

farahzaba berkata...

don't stress over your life baby. kau hidup sekali je. se-tough mana pun hidup kau,jgn mengeluh. enjoy as there will be no tomorrow. be strong baby :)

Tohru Honda berkata...

BTW... about your current blog... Don't be too hard on yourself... God Al-Mighty has bigger plans for all of us, yang penting niat kat hati and usaha dgn keikhlasan... Journey of life should be tough, whatever may come, you'll get there...Insyallah...

Lelaki Ini berkata...

lama tak dgr kabar kau!

aku lelaki biasa berkata...

kul la bro.....no suck la dlm kehidupan...ko yg pk cm 2.....hidup skunk munkin e2 yg terbek utk ko....think about that...kat afrika 2..kat pelestin 2..kat amerika 2..lagi ramai yg hidup depa...cm xde harapan...hehehhe

ilishaheera berkata...

Link panas tu mengganggu la xD