Isnin, 5 Disember 2011

Aku & Gitar


Salam hye geng,
pergi mampos dengan misi mencari si dia, dah close story. btw, nak bagitau, aku dah boleh main gitar. ha3, lupe nk update. Mostly belajar sendiri dengan pak cik google & utube, ditambah dengan sokongan member2 especially si abe, Yumi & Haikal Cimo. nasib baik x putus ase, kan dah boleh main sekarang. still sumbang mambang lagi tapi setakat nk main 2,3 lagu x de masalah. Poyo x :P


FYI, aku sekarang dah cipte 2 lagu dengan alunan gitar. yezza, tercapai hasratku. tunggu kemunculan lagu tu ye :P

13 ulasan:

farahzaba berkata...

boleh la main guitar utk aku pasni. heheheh :p

^ Uncle Syaf ^ berkata...

boleh je baby :P

telor power berkata...

atau lu sekarang dah ada terpengaruh stail yuna dan najwa latif. kehkehkeh...

Mak Su berkata...

agak agak nak bikin lagu apa?

Tohru Honda berkata...

Cuba check lagu2 ni and comment sikit:::
Ryan Cabrera - True
Lifehouse - You And Me
My Chemical Romance - Sing
Dixie Chicks - Landslide
Andy Grammer - Miss Me
Jonas Brothers - Can't Have You

^ Uncle Syaf ^ berkata...

farah yeah,,buleh je

^ Uncle Syaf ^ berkata...

telor power...oh x de maknenye, ni dari taun lepas gua belajar, die x idop lagi time tu :P

^ Uncle Syaf ^ berkata...

mak su...he3 lagu goreng pisang :P

^ Uncle Syaf ^ berkata...

tohru...OMG, now i know who r u...he3, dah agak..indeed

btw, nice song, truly my taste...yum yum yum.. best2, dah dengar separuh..yg u bagi tu i dah download....Love running away, very much...

i nk download yg u bagi ni pulak...trimas ye :)

Tohru Honda berkata...

Hehehe... lama sangat nak tunggu u teka... Group "Midnight hour" tu banyak lagu yang best2... macam ala2 "hinder", "nickelback", "The calling"... check it out larr..

^ Uncle Syaf ^ berkata...

woo i c...yeahh i dah tengok lagu2 depa...nice giler

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

mana lagunyeee?? play lahh..

Wahidah berkata...

one song plz....:P