Khamis, 17 November 2011

Kepenatan & ke"busy"an


yoo, Salam geng, penat hari ni, minggu ni direct meeting je kat luar. besok kat jalan duta pulak. laptop buat hal pagi tadi mase nak present, nasib baik ade backup laptop. urgent punye pasal, beli dulu charger laptop. kau, kau kau tau tak, banyak bende baru yang aneh2 aku kene buat, dah ade pulak sesetengah staff dari "partnet syarikat" a.k.a vendor aku assume yg aku tau semue bende. tu pasal lah depa boleh kurang ajar dengan kami. bende 1st time kot, ko x payah lah nk menyalak macam buret. sorry aku ghotic tibe2.

kadang2 aku gabra dengan soalan2 yg Maha Aneh yg ditanye customer atau pun staff vendor aku. banyak bende baru, Bagus untuk aku belajar, x bagus bile aku x tau. nak tanye pak cik google mase kadang2 cemburu, tapi misi untuk menjadi orang yg Hebat aku kene kejar jugak bukan :P

Oh, aku nk makan maggie sekarang plus nesfcafe 3 in 1 sambil layan Hagemaro. kau, kau mau coba???

2 ulasan:

fathiahRAIHANA berkata...

nak cuba gak
tp nk tgok chibi maruko chan
hehe

Tohru Honda berkata...

mu ngato kami kha??Hehe (^_-)V