Selasa, 8 November 2011

Kene Kacau Bende Halus


Salam geng,
woo memang sorry gile x update ape dalam seminggu. busy sikit plus ari tu balik kampung sebab nenek sakit. 3 hari gak. then start busy, x balik kampung pun beraye. lantak la.

Kau, kau , kau tau, lately ni aku slalu kene kacau daa dengan "bende tu". actually dah kene since form 5 lagi. tak de lah selalu sangat tapi kat mane2 aku pergi mesti kene kacau especially belah malam. but lately ni makin kerap pulak. ari tu balik kampung tawar air dengan atok sedare, die kate bende tu dah lame follow aku. nak buang pun kene jumpe ustaz yg pakar lah sebab dah lame. demm, dulu aku ingat biase2 je, rupe2nye teruk gak sampai main follow aku pulak. 

Agak stress lately ni sebab tak cukup tido gare2 kene kacau bende ni, housemate aku pun terkene gak kadang2. siap ade yg nampak kat dalam bilik aku. terus demam. haishh!!! hari ni lepas subuh kene lagik. agak pelik. Stress giler aku macam ni. balik kampung hari tu lagi kerap aku kene kacau.

2 ulasan:

shidasyakirin berkata...

kesianya..carilah ikthtiar yang ptt ye..

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

huisshh benda apa yang halus tu??