Rabu, 30 November 2011

Day 1: Misi Mencari Si Dia


Day 1: Misi mencari  Si Dia; Selasa; 29.11.2011 9:27 malam, Tempat: Dirahsiakan :P
Salam geng, 9:30 pm: Misi Mencari Si Dia kini bermula. aku ke tempat semalam. tempat aku terjumpe die. sorang diri. Mata liar mencari die. haram J. x nampak. 10.00 pm: Lembab jugak die ni. Nak tau name, no phone & Fb je. malu pulak nak muncul. damn, termencarot.:P, nasib baik cute. nyesal x tegur die semalam." i demam, telinge darah lagi.  I pakai spek mate putih x de power pun (rembat member punye) , sebab u pakai semalam comel giler..meow"

10.20 pm: Masih tunggu die, Kelibat si pariah melaungkan perkataan "LANCAU" kuat2 banyak kali mase siaran perhimpunan Umno kat tv3. lantak  kau. minum lagi barbika banyak2. kan dah mamai. 11:34 pm:Teringat ketawe dia semalam, grrrr rase nk tampar hidung die dgn penyapu jerami. 12:20 am: Menunggu. die x muncul2 pun. Budak2 baru nak UP bikin kecoh. batak gile. lantak lah. 01:38 am: sengal. x muncul. "i balik dulu. besok i datang lagi. I yakin one day u datang sini jugak."

Pergh, jual mahal ek. penat 4 jam aku tunggu. x pe, besok aku datang. Aku serius!!! Never Say Give Up. Oh Yeah!!!

p/s: Kan bagus kalau dalam ibadah pun aku macam ni kan..he3 kutuk diri sendiri. :P

12 ulasan:

shidasyakirin berkata...

apa bondo yang dicari tu..hehehe

telor power berkata...

jgn mudah menyerah bro....usaha lagi, esok masih ada

[k]o{q}i[n] berkata...

kalo aku ckp aku tau ktne ni, mcm mne..?? muahahaha...

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

wiwit wiwitt!! usaha tangga kejayaan..!

^ Uncle Syaf ^ berkata...

nak taw kene bace previous entry. - cinta pandang pertama ku :P

^ Uncle Syaf ^ berkata...

thanks telor power..baik beruseha. doakan aku

^ Uncle Syaf ^ berkata...

koqin - mane mane mane??? he3, ko bukan tau pun, x yah suke sangat lah :P

^ Uncle Syaf ^ berkata...

trimas sumi...auwwwmmm yeah!!! caiyok2

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

tunggu awek eh! hope u can find her:) hiksss

^ Uncle Syaf ^ berkata...

thanks fifey

shidasyakirin berkata...

oo baru ketahuan. awek tu cuti kot.. mohon pencerahan gambr supaya boleh dicam dimanakah lokasi anda..muahaha

^ Uncle Syaf ^ berkata...

haha mane bley bagi tau