Selasa, 29 November 2011

Cinta Pandang Pertama Aku


salam geng,
x brape sihat, telinge keluar darah, sakit kepale, demam. ni masuk hari ke 4. Abaikan. semalam, 1 pagi lepak minum ngan member2. tetibe terpandang sorang awek. Taste ku. 1st aku pandang die, die pandang aku jugak. Meow, so aku cari port yang sesuai untuk usya die. Kate orang, kalau orang tu pandang kite lebih 5 kali die suke kat kite gak & aku tengok die pandang aku lebih 5 kali. macam ade harapan.ha3. masing2 pandang curik2.

Pergh, suci gile muke die. kadang2 die pakai cermin mate putih bile tengok dokumen,  then bukak balik..grr comelnye. grrrrr. Lame gak kami usya satu same lain. then aku ngan member2 aku nak blah. die usya aku. Aku naik moto die pandang lagik. Rase rugi nak balik tapi x pelah. sampai rumah hati aku meronta-ronta suruh patah balik. Aku tekad. terus tukar baju,sembur minyak wangi, deodaran, jeans n serbe hitam. grrr maskulin giler ha3. Merempit pergi kedai tu balik. Die ade lagik. WOW. jodohkah? aku duduk belah belakang. malulah kalau die perasan.

2 pagi. x puas. cari meja lain. kali ni dekat dengan cermin. pantulan cermin tu bagi aku nampak muke die dengan jelas. perghh sweet giler..meoww, usya punye usya dah 3 pagi, ngantok. x puas lagi, aku cari meja lain. ngam2 dapat tempat duduk yg mule2 aku datang dengan member aku tadi. aku curik2 pandang and die terkejut, he3 die usya aku, akhirnye die nak blah & die pandang aku untuk sekian akhirnye. die bawak krete, aku punye giler aku boleh follow die dari belakang naik motor. sampai trafik light aku macam gabra then aku terus buat U-turn and balik.

ps/: huhu kecewa. 1st time aku buat kerje giler macam ni.ha3, kepale duk asyik ingat muke die je.  Almaklumlah, dah setahun lebih aku menyingle. kali ni aku x nak mengalah. aku x kire, Malam ni, aku nak pergi situ lagik, mintak2 die ade. aku nk usya die. doakan aku ye. :)
RELATED ENTRY:-

14 ulasan:

Mak Su berkata...

terus pinang lah :)

Lelaki Ini berkata...

hahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahhaah!
kau memg berani mati!
aku doakan kau weh!
chaiyok2!!!!!!!!

u gooo!!!!!

farahzaba berkata...

gila ah kau. hahaha semoga berjaya wehh. nak seribu daya xnk seribu dalih :D

^ Uncle Syaf ^ berkata...

mak su...hahah kenal pun idok...x pe doakan je say :P

^ Uncle Syaf ^ berkata...

lelaki ini..har har har, trimas bro...aku akan buat yg terbaik..ha3 amin

^ Uncle Syaf ^ berkata...

farah..yezzaa...baik bos, doakan aku tau..he3

Abg Ipar Lu berkata...

hahahahaha.... gentle la... trus kasi no phone jer

^ Uncle Syaf ^ berkata...

oh abg ipar ku...gila ape nk bagi no telepon...malu kot...hahahaha

miera berkata...

finally u got a chances nak start cinta baru . hahahahaha . Good luck uncle ! chayokkkkk !!!!!! :D

aku lelaki biasa berkata...

nape x mnx no phone..

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

dasyat lah uncle.. penangan cinta pandang pertamaaa!!

^ Uncle Syaf ^ berkata...

oh miera...tq my dear :)

^ Uncle Syaf ^ berkata...

aisumi - yezza, cinta pandang pertama yg sungguh menakotkan./...he3

^ Uncle Syaf ^ berkata...

aku lelaki biase - nanti die ingat aku sangap pulak..gile ape nk minta no phone die