Jumaat, 21 Oktober 2011

Selamat Hari Lahir Uncle Syaf a.k.a Aku


salam, hye kau, kau & kau.
pukul 3:30 pagi sekarang. trimass banyak2 pade kau semue yg wish Happy Birthday kat aku. trimass banyak2. perghh aku dah 23 tahun. aku dah tue tapi masih persis 18tahun bukan. sile berak :p

Alhamdulillah, baru selesai buat semayang sunat  hari lahir. alhamdulillah ni tahun ketige aku laksanekan. Tanda kesenyukuran kepada Yang Maha Esa kerane masih bagi peluang dekat aku untuk hidup walau aku bukan si alim yg kacak dalam kontex islam. Trimmass pada Mu.

Dalam pukul 9 tadik sempat merempit dalam hujan lebat ke subang perade, beli Big Apple Donuts. nak celebrate dengan kawan2 dekat Puncak Bukit Ampang, tapi sadiss, hujan. so celebrate kat kedai makan je. dah habis melucah, tetibe hujan stop, so pakse jugak member2 bawak aku pergi Puncak Bukit Ampang. nk tengok keindahan KL di waktu malam. miahahaha..so layan je lah pic2 ni.


 Tukar kek dengan Donuts, baru careee

 Yes kami batak Donut

yes kami batak melucah.. :P

 yes, kami kanak2 yg x tau malu..ha3

Yahoo dapat hadiah sdari bro wan.trimass
smart shiyot perfume ni, macam liptik..miahaha trimas broo

Trimas kau, kau dan kau. trimas pade bro wan, mady n hekal miaow miaow cuz melucah di hari jadi aku & buat aku gumbira. trimass .. btw jom layan video terbaru aku. pasal hari jadi & better man..apakah..jom tengok :P enjoy :P


5 ulasan:

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

hoyee hoyeee.. besday uncle rini ^_^

cik panadol berkata...

Happy Birthday Uncle.... :)

Eipul berkata...

hapy birthday syaf!!!
wow cantek perfume tu!!! =D

ilishaheera berkata...

Uncle Syaf! Happy belated birthday^^

z o u l berkata...

arghhhh..jeles2