Ahad, 2 Oktober 2011

Belajar Mengaji, OK ke?


Salam geng, 
x tau apsal lately ni macam ade perasan yg tarik aku untuk cari bende2 pasal Islam, dajjal, kiamat, illuminati, freemason, kisah2 rasul, zaman dulu, imam mahdi, perlembagaan, dunie, perang & sewaktu dengannye. Nak ikutkan aku bukan minat sangat ambik port bende2 cam ni,  jahil, ibadat pun tungang-langgang. But now rase enjoy lak bile cari/bace artikel2 or bukti2 yg related ngan bende ni. Aneh bukan? Aku pun rase aneh jugak. Miahaha Just nak tau je, tambah ilmu :P

Pikir nak belajar mengaji balik & paham isi2 kat dalam die. Insyaalah. So kot korang tau mane2 port nak belajar mengaji untuk orang tue macam aku ni sile Inform kat FB/twitter or comment bawah ni. Kot boleh belah2 subang jaya, PJ or shah alam. Malu pulak, hu3. Satu lagi, jangan bagi ustaz yg kaki rotan or garang sebab aku akan DEBIK or rotan die balik! sudah pasti!! :P
Ape? uncle syaf nak belajar mengaji? Tak Jambu la cam tu.
"Kepale HotaK Kau!!"

p/s: Ape2 pun x de lah nak berubah secare drastik. Bagi aku betul2 ready or paham dulu. X nak lah tetibe je jadi baik, kang cepat pulak jadik jahatnye, kan, aku dah la lalang sikit. :P *tahu mati tu bile2 je tapi doa2 la dipanjangkan umur. Amin :) 

15 ulasan:

Mr.MaYoR berkata...

:)

^ Uncle Syaf ^ berkata...

:)



:P

^ Uncle Syaf ^ berkata...

:)



:P

Mr.MaYoR berkata...

Mayor baru baca sumer post pasal Azila. Terharu n sedih gak la.. Kalau nak g melawat nanti ajak mayor skali..

^ Uncle Syaf ^ berkata...

insyaallah..tapi x taw bile doe aku nk jumpe die..sedih gak ni..hu3

rase mcm x ready je lagi..hurmm :)

Aesya Zealous berkata...

bagusla..

kdg2, kite ni baca tapi xpaham maksud. klu org yg faham isi alquran, masa baca diorang boleh menangis. wuwuwuwu

^ Uncle Syaf ^ berkata...

aesya

thanks..betol gak tu,,tengok depa duk nangis2 tu pun pelik gak.. sebab depa paham ape depa bace..kan,

Bella Bell berkata...

tak pe.. belajar slow2 ok :)

^ Uncle Syaf ^ berkata...

orite, thanks bella :)

khairul asrol berkata...

slow and steady .. =)

Tutorial : Cara Memasang Fungsi Reply

::FAIZ FARISH:: berkata...

good

shidasyakirin berkata...

niat yang baik..semoga Allah permudahkan jalan capix..insyaAllah.

^ Uncle Syaf ^ berkata...

trimas kak shida & yg lain2 :)

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

:) bagus2.. teruskan usaha uncle :)

Tanpa Nama berkata...

says almost all people pay ones own loans punctually together with without the need of effects
A number one financial debt aid organization can expect numerous persons using them for the purpose of enable finished cash advance money owed to twice the following. financial debt nonprofit claims close to manipulate the particular cash advance, higher desire personal loans the year of 2010. That nonprofit charities says 3 years back numerous customers using them was basically simple.
szybka pożyczka
przeczytasz o tym tutaj
pożyczki przez internet 36i6
szybka pożyczka
kredyty chwilówki czechowice-dziedzice

http://pozyczki-prwatne.net.pl
http://kredytybezbiku.biz.pl
http://pozyczki-prwatne.org.pl