Isnin, 3 Oktober 2011

Najwa Latif Semakin Malampau!


Salam geng,
hai kau, kau & kau yg tengah bace entry ni.
Kau kenal sape perempuan ni? kenal x? aku tanye ni!! 
gambar ni aku rembat dari blog Die, Najwa Latif

Dielah awek YouTube yg makin naik. Orang kate suare die mendatar tapi lagu die besepah kat radio. Jadi ringtone kat telefon budak2 mude, mungkin kau salah seorang. Kau tau kenape aku cakap die Melampau? mane taknye, baru 3 bulan die upload Video lagu die "Cinte Muke buku" dah achieve 2,351,772 orang Viewers. pergh!! Hebat. jarang video2 artis Malaysia yg cecah sampai 2 Juta keatas. antare yg aku perasan video MUH - Pokok & Miss Lina. yg lain tu so far 2 ke 1 juta kebawah.

Budak ni memang RARE! Tahniah.Aku bukan Fanatic die sangat & bukan nak mengAgungkan die, tapi dah rezeki die. Aku x nak lah jadi manusie yg hanye pandai menjatuhkan hukum. aku sendiri kadang2 pakai seluar pendek, pakai rantai, x pergi kenduri tahlil walau bapak aku pakse, so sapelah aku nak cakap die ni bangsat, ahli nerake sebab mendedahkan Aurat yakni suare die. Kalau ilmu agame aku dah tinggi mungkin layak aku nak membebel  bukan? :P 

ce layan video die - "Cinte Muke buku"


p/s: Aku lagi prefer bile orang nak bagi nasihat pasal agama, die tu bagi point2 yg sejuk mate kau bile bace & die merendah diri dalam bagi pendapat. siap mintak maap kalau ape yg die cakap tu salah. Itu baru comel.com

12 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

hhheeheh..
aku tak layan dia la..
hehehe

^ Uncle Syaf ^ berkata...

ha3 :)

hafiz hafizol berkata...

aku dah tengok dia perform.. bolehlah...

^ Uncle Syaf ^ berkata...

x penah lah aku tengok die perform live

shidasyakirin berkata...

ada potensi.. bagi die masa dan peluang untuk tunjuk bakat yang sebenarnya.

p/s: apsal kuar pic akak kat ruangan comment tu :)

^ Uncle Syaf ^ berkata...

pic akak kat ruangan komen? mane? x pasan kot.. memang ade le

Bella Bell berkata...

lagu dia comel bg aku :)

^ Uncle Syaf ^ berkata...

yup..comel :)

cik Nemo berkata...

Amboi, kemain minat Najwalatip. :P

^ Uncle Syaf ^ berkata...

oh sedikit sahaje :P

::FAIZ FARISH:: berkata...

dah rezki dia

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

comel budak nihh..