Rabu, 19 Oktober 2011

Kene Present..oh yeahhhh


Salam geng, 
x sempat nk update ape2, quite busy lor..arghh sorry 8.5 juta kali. seyes busy, all requirement they needs asap lorr..hu3 damn tired but i love this job..miahaha

tadi pagi meeting kat kompleks kerajaan jalan duta, rempit dengan kelajuan maksima, sampai awal gak tapi ade yg lagi awal dari aku. cait!!! yg x boleh blah semalam kene siapkan gant chart or timeline, buat tengah malam semalam dan dan pagi tadi kene present kat customer bende alah tu. bajet kene submit je x tau lak nk kene present, tu yg x prepare nk bercapak. but thank Allah everything's going well. dan dan aku pusing salahkan customer x bagi LOI/LOA that why x boleh nk proposed tarikh yg tepat and customer cakap ok, xpe nanti kami submit asap. :) hahah orite got to go. dah 3 pagi. keletihan menyiapkan kerje.

kate2 semangat dari sorang hambe Allah ni..nice words
boleh pakai jugak kate kau ni. trimass