Isnin, 17 Oktober 2011

Cabaran Sebenar Kini Bermula


Salam geng,
jam lappy dah pukul 3 pagi. WOW. Kau, kau & kau tau, aku tengah siapkan kerje opis dari pukul 10 malam sampai detik ini. yes aku memang rajin bukan. **Naik lah gaji, naiklah gaji..miahaha.

Kau tau x, Team aku dapat Projek baru. pergh. Selaku assistant yg berwajah Pan Asia Wannabe, aku diarahkan oleh Big Bos aku untuk lead project ni @ overshadow Project Manager (PM). WHATT DAAAA? PM memang dah ade tapi beliau cabar aku sebab aku kate nak belajar something new. ingatkan die main2, lepas tu PM aku, kak ika cakap, "capik, awak kene tolong akak lead projek ni ek sebab akak kene siapkan projek lain". WHATDAAA,

INI SERIUSSS!! meoowww
  MING2 juga
Boleh blah x kau monyet wonder pet gile..potong stimm!!

Berderau jantong aku. gile. Tapi aku suke gile sebab mencabar. masalahnye 1st meeting,  dah banyak bende customer/partner mintak. kau bayangkan Jumaat petang meeting, depa mintak macam2, Isnin (hari ni) aku nk kene submit bende2 alah tu. Whattdaaa??? memang x tido lah aku. Pastu, 10 site kene completed bulan 12 ni jugak. **Baik kau bunuh aku je sabariah. :P

Ape2 pun i'll try my best. The biggest opportunity 4 me untuk tunjukan kat semue orang yg aku ni bukan monkey..ha3 Kalau aku boleh buat, Tahun ni tahun paling membanggekan untuk aku sendiri. Yeah. I can do It. Cabaran kau dah bermule capik. Oh yeahh :) Cabaran cam ni aku duk tunggu. Experience yg paling mahal so far :) meeooowww

Doakan aku :)

p/s: kau, kau jangan ingat aku nk show-off pulak. ni blog aku, so kat sini le aku nk melucah semue bende. mane lagi nk cite kan. huhuhu aku tulis aku lah bace balik...miahahaha :P ** tulisan hari ni rojak habis sebab otak aku tengah JEM. baru aku rase cam ne depa rase..hahahha

3 ulasan:

Pojiepooh Abdullah berkata...

takpe sekali sekala dapat task yang mencabar bisa membuatkan kita lebih bersemangat untuk berkerja

xuhaily berkata...

all the best.

(: challenge yourself.

kepuasan diri itu penting.

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

ape yang penting? kejesama! :P