Khamis, 29 September 2011

Trimass Geng


Salam.
hye kau, kau & jugak kau yang tengah bace. :). aku baru balik dari melucah dengan geng2 melucah aku. errm malam ni mabok rokok pulak sampai kencing pun jadik kaler jingga..miahaha toksin banyak sangat bai. ** x senonoh!! :P Hey kau, kau & jugak kau, Aku nk nak cakap trimass banyak2 sebab jadi stalker aku. walaupun tak banyak komen tapi bile check balik bilangan viewers agak WOW. trimass. Jadi aku akan terus berkarya sebab aku tau aku ade pembace :)


Hey kau, kau & jugak kau,
perasan x aku selalu update blog tengah2 malam. Yelaa kat opis blog dah kene Block, memang x dapat lah nk update kan. nak bace blog korang apentah lagik. Perasan x aku dah tak bahasekan "uncle" hari ni? he3, saje, rase lagik sempoi kot mcm ni kan. Hey kau & jugak kau, aku nk cakap Trimass lagik sebab korang memang "RARE!!" :)

4 ulasan:

Mr.MaYoR berkata...

trimas to uncle sebab sudi share....

Mak Su berkata...

terima kasih juga buat uncle syaf :)

Amin berkata...

sama-sama *tetiba

shidasyakirin berkata...

what's up!!