Khamis, 15 September 2011

Terjaga Di Pagi Hari


Salam geng, terjage dari tido. tengok jam pukul 8:30 a.m, terkejot! belek2 balik baru 3:30 a.m daa. cis, terjage sbb perot sakit plus lapar. nasib baik bijak. nasi goreng smlm tak buang pun, letak atas meje, takot jadi macam smlm, x de kije nk pegi cari kedai makan pagi2 bute. 
tak de la sedap mane pun, tapi makan je
rezeki, jangan banyak cite!

kepale still sakit2, migrain jadi lagi terok, badan tak balance sgt sebab telinge sakit, nk muntah2, kalah org mengandong. damn! ubat doktor bagi memang buat ngantok giler and "high" sepanjang mase, hope boleh recover cepat sebab nk siapkan kerje sikit kat opis.
muke sakit. tapi macam tak sakit kan.
*saje nk tunjuk gua dah kurus sikit..ha3, berat ade turun 4KG sudah.
* body aku dah sedap lepas ni memang jual mahal laa :P

p/s: Nak tidor kejap, kepale dah start sakit balik, dizzy gile rase. wish me cepat recover ok :)

4 ulasan:

Wahidah berkata...

so dah fully cover ke..lama x drop comment kt sini...jd silent reader jap lately ne...

aperpun salam aidilfitri...get well soon

cik ziqa berkata...

jaga kesihatan oke... :)

shidasyakirin berkata...

mmg all out bila sakit ek..
cepat sembuh ye :)

Muhammadnuraizuddin berkata...

kesiannya..meh aku kasi parasitamol 10 bijik..ahaha.. jaga kesihatan beb.