Ahad, 18 September 2011

Shopping Complex Yang Maha Ngeri


Salam Ahad,
tadi singgah Summit Shopping Complex jap, pergi potong rambot, lepas tu nk balik sebab nak pergi umah sister, Hujan lah pulok. parking balik then pergi makan KFC sebab lapar gile.

 makan sorang2 da..hu3

lepas makan nk gerak Hujan lagik. Then Tawaf dalam tu, sekali ade minah ni bagi brochure,  uncle ambik then dengan sepantas cahaye je die calitkan pekejadah lotion kat tangan uncle, pergh sesuke hati kau je. Terus uncle tarik tangan uncle and blah je. Then, pergi karaoke sorang2, damn! bapak Busuk tempat tuh. habis karok, ade pulak mak cik indon ni nk beromen-romen dengan balak die dekat belakang Pintu kecemasan. lantak kau lah. janji ko tak kacau aku. Jalan2 lagik ade mak cik indon (lagi) panggil nak suruh berurut, uncle buat bodoh & blah, die kejar belakang, then uncle jalan sampai die penat nak kejar..ha3

Masih hujan, tak sanggop nak tunggu, redah je, merempit balik rumah, nasib baik dekat. Itu je :) sekarang ni tengah hujan lagik, nak pergi rumah sister kat Cheras pun tak dapat..haiisshhh

5 ulasan:

Miss Nadya berkata...

sedapnyer kepsi...wuwu..:)

new entry :: Tips tingkatkan traffic blog anda ツ

shafiqabdshukor berkata...

wah menakutkan....
tp kagum gile ko boleh karok sorg2..

Tanpa Nama berkata...

hahaha..lawak sih baca ngko nyer entry...

::FAIZ FARISH:: berkata...

i love kfc

^ Uncle Syaf ^ berkata...

thanks kalian :)