Selasa, 20 September 2011

Senarai Pemenang Giveaway Kenangan Bergambar - Are You Feeling Lucky?


Salam Geng,
Woo seperti yang ditunggu-tunggu oleh peserta "Giveaway Kenangan Bergambar - Are You Feeling Lucky?", Uncle nak umumkan senarai Pemenang2 yang bertuah. Congratulation :). Sebelum tu layan dulu gambar2 sekitar majlis mengundi yang dilakukan secara telus gile. Paling telus dah ni. :)
 Senarai Peserta. 52 Orang kesemuanya. TQVM :)
P/s: Kertas yg digunekan adalah kertas RECYCLE ye :)
 Kertas & Balang Cabutan yang Maha Unik :P
 Kak Shida, My Lovely Assistant & Sifu.
Blogger Hebat yang dah banyak menang Contest.
Tak de die tak jalan la Contest ni. Thanks Sifu :)
 Mereka2 Yang Mancabut Undi. TQVM to my colleagues, ramai kot :)
woo En Jasri pun terlibat dalam ini cerita, sukar dipercayai. Trimas Bos :P
**p/s: ade jugak yang saje2 gatal berposing main cabot2, layan je
Aksi2 Pencabut Undi, sporting habis :)

Orite, Sekarang diumukan Senarai Pemenang:-

Hadiah Pertama  - Cik Dya
Hadiah Kedua     - Zalina
Hadiah Ketiga     - Darkrose & Ogy
Hadiah keempat - Intan Nabilah & SoFiaHB

Mane yang tak menang, cube next time. Pada pemenang, Hadiah akan di masukkan ke dalam akaun korang pada 29/9/2011 insyaallah. Sile emailkan nama penuh, no akaun & jenis bank ke uncle.syaf@gmail.com. Sile inform cepat2 kalau tak masuk k. :). Thanks tu FB - Kenangan Bergambar sebagai sponser terbesar contest ni. Hope korang enjoy dengan hasil tangan beliau kat dalam FB tu. Thanks to kak Shida juga sebagai sponser bersame Uncle Syaf :)

p/s: Untuk Summary Entry2 sepanjang Giveaway ni boleh klik sini & dan sini & dan juga sini.

6 ulasan:

kakngah berkata...

tahniah pd semua pemenang....

Intan Nabilah berkata...

heyo . woah . saya menang la =)

Cik Dya berkata...

betol kah ape yang ku baca ni?saya menang...betol ke ni uncle????



yahooooooooooooooooooooooooo!!!
Alhamdullilah .... tq tq very very much .... luv u .... tq tq :)

^ Uncle Syaf ^ berkata...

yezaaa.. Tahniah korang...
Tunggu je habuan korang nanti ye:P
Thanks Join...he3

Nisa Greennnpanda berkata...

congrats.. w/pun sy xmnang, hehe.. tp xkisah.. ^_^

Ogy berkata...

Dah pm kat fb..tq..