Khamis, 8 September 2011

Open House Uncle Syaf


Salam geng,
last nighty Uncle ade buat makan2 raye sikit untuk geng2 office since ade request. Ingat tak ramai, skali datang ambik kau.Alhamdulillah. ni 1st experience buat open house. mengelabah uncle semalam. buat simple je.mee goreng & nugget plus buah2 sikit. resipe pun mintak tolong my sister, Along. call die semalam so die ajar lah., TQ. 

Btw thanks pade yg datang shah reza, imam, kak nona & family, kak shida & husband, Ijah & husband, Aze, Aisah, Fazreeq,Hirda boolat, azraie, my housemates abe & cendol..thanks guys :) Mane yg terlepas pandang nk ajak tu sorry ye..lagipun rumah kecik.ha3

So layan je lah picture2 kat bwah ni :)
p/s:- sorry buat tak berape proper. almaklumlah orang bujang yg buat.ha3, mane yg kurang mohon ampun, insyaalah next year buat yg lagik better untuk korang. yeah :)

5 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

waaa...
lu tak ajak gua!

d_LA berkata...

baguih uncle ni rajin buat open house..lg bagus kalo dla pun ade skali..hahaha

miera berkata...

sumpah jelez tahap dewa tahu uncle ?????????????? . :( ramai2 berkumpul gila syokkk ! lain tahun saya nak uncle jemput saya taw . hahahaaha

^ Uncle Syaf ^ berkata...

teralpha lah bro

dla, next time yer..he2 sorry lupe

miera - lor, seyes terlupe jugak same kamu..sorry2, terlepas pandang da,...jgn sedih yer :)

::FAIZ FARISH:: berkata...

nice