Rabu, 14 September 2011

Mengamok Kerana Lapar


Salam, Morning geng..
shoot the Frog!! yeah..Fuhh! terjage awal, 4 pagi dah bangon. ni akibat kelaparan yg maha dasyat. Gile kau, last uncle makan semalam mase breakfast, tu pun makan nasik lemak kat umah Pak Su uncle. lepas tu mane ade makan2 lagi, petang semalam pun makan ubat je. memang lapar giler. puas mengamok kat FB & Twitter.

Tahan punye tahan, then surrender, pukul 6 pagi tadi rider pergi cari kedai. Sume tutop lagik, mamak je yg bukak. Bantai order roti canai, ingat nk tapau. lame siot tunggu, terkial-kial pulak kau mamak nk buat roti canai! time aku lapo ni pulak ko lembab buat kije, Damn! TAk tahan punye pasal makan kat situ jelah, tak jadi tapaw.

Abaikan kasakaian rambotku di pagi hari!

 dah abis baru nak tangkap gambar.
 Ptuii!!! teh tarik FAIL!! bese sedap je

p/s: kepale masih weng lagik akibat ubat kejadah yg doktor bagi semalam..

2 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

aku sgt cerewet nk minum teh tarik!
kalau tak sedap..
memg aku buang jewk!

^ Uncle Syaf ^ berkata...

tak yah nk cerewet2 sangat lah...ha3