Isnin, 19 September 2011

Kakak Gunting Yang Aneh


Salam geng,
Semalam Uncle gunting. mule2 bajet nak botak tapi sebabkan macam tak ngam uncle potong pendek. Mase gunting rambot tu, kakak gunting berbangse cine yg gunting rambot uncle. Aneh sungguh beliau. Gunting rambot pun terkial-kial. lembab. rasenye kalau aku tengok cite transfomer sampai abis pun belum tentu siap. :P  **budak praktikel kot.

Then, dari awal sampai dah nak habis kau gunting, baru kau nak bersuare & tanye soalan yang sangat bangsat. "Rambot u ni ada banyak jatuh ek".. WHAT DAAAA??? pergh comel gile soalan ko, perli ek? Haram J betul. hahaha mentang2 rambot aku dah makin sikit. Cis!!!!  Dalam hati uncle time tu "ade jugak yg aku botakkan kepale kejap lagi ni kang". :P

 amacam? pendek kan.
Terima Kasih Kakak Gunting. 
kau berjaye buat rambot aku jadi rambot Pengkid! Cis!!
*sumpah aku ingat muke kau sampai mati :P 

p/s: Aku cakap potong style Pendek, bukan style Pengkid!!! ahhh

5 ulasan:

shidasyakirin berkata...

hahahhaha..
sori gelak tp mmg lawak tak ingat :)

^ Uncle Syaf ^ berkata...

ha3, sampai hatimu :P

Nisa Kay berkata...

kahkahkah!!!!!!!!!
mampu gelak aje :P

^ Uncle Syaf ^ berkata...

ha3, suke ko yer dak kecik :)

Terbelog berkata...

hehe..mcm2 uncle ni