Rabu, 14 September 2011

I'm On MC due to ear infection and stomach ache


Salam geng,
Entry ke 3 untuk hari ni (sangat rajin). FYI, I’m on MC (yesterday and today) due to ear infection and stomach ache. telinge asyik keluar air je then melarat keluar nanah. wekk. perot pun gedik2 nak sakit time2 ni jugak, cis! rase macam tengah "high" lepas ambik ganja pulak. Badan pun macam tak berape nk balance ni, dah macam orang mabok lak. kepale macam pusing2 sikit..ngam lah tu, minggu sakit untuk uncle kot. cis!!!

 Kos untuk ubat2 je dah RM 94.50
woo kot keluar duit sendiri memang kopak
nasib baik ade ING

dan sekarang aku rase macam nak muntah2 je..Arghhh! :(

5 ulasan:

cemomoi berkata...

memang ustaz dah kabo time ceramah remdan tu ari, lepas raya doktor mesti kaya punyaaaa

^ Uncle Syaf ^ berkata...

ha3,,betol gak tuh kan...ha3

farahzaba berkata...

take care wehh. kau mangsa kedua selepas Fais. hari tu pun aku tgk dia makan ubat bnyak gila. harap harap aku x kena.

^ Uncle Syaf ^ berkata...

orite..thanks baby :)

::FAIZ FARISH:: berkata...

kelinik kelinik kini dipenuhi pesakit... sbb raya baru je nak berlalu... hehehe