Selasa, 27 September 2011

Dah Boleh Senyum. Tahniah :)


Salam geng,
Oh, terjage dari tido. jam dah pukul 10:30 mlm. Lame jugak tidor. Letih mungkin. Wah, dekat luar hujan. patot la sedap tidor. Terus bagon, bagi anak2 makan kejap. Siap!! Terus berlari bukak Twitter, FB, Blog. Sambil layan lagu2 si gemok yg berbakat besar. Si Adele. sape tak kenal. Memang masyok dengar lagu2 die tengah malam ni. Layan rolling in the deep, someone like you, set fire to the rain, chasing pavements, hometown glory dll.

Terpakse layan Marlboro sejuk malam ni, kedai banyak dah tutup. Bakar duit lagik. Maaf, duit aku. kau, kau & kau jangan bising. :P. Tak putus2 kate semangat & nasihat dari kengkawan FB, Blog, & geng2 melucah yg lain. Trimas, tak sangke ramai yg perihatin tentang kesah uncle & azila. Ye, same2 kite doakan die cepat sembuh & dapat hidup normal mcm kite semue. Trimass geng :)
Uncle? Uncle dah boleh senyum macam kau, kau & kau yg lain. Uncle kan kuat. dekat depan, banyak lagi bende yg nak kejar. yeah, Let bygones be bygones. tak gune jugak duduk ber'Ghotic lame2 mengenang bende yg lepas kan. :P

3 ulasan:

shidasyakirin berkata...

all the best uncle :)

fathiahRAIHANA berkata...

apa pun jadi, kita kena go on :)
moga hari akn datang lagi baik drpd sblum2 ni ye pakcik ~

Rizuan Dan Apple berkata...

ape ur twitter?