Khamis, 22 September 2011

Aku dah tak kuat dah

Salam geng,
Tetibe lagu "Maafkankan Aku" terpasang kat laptop & satu-satunya nama yang terpancol dekat kepale adelah AZILA. again?  kenape bukan orang lain? why now?

Azila 2010
Sakit + Hilang Ingatan + Tak boleh Bercakap +
Kurus kering + Tak boleh makan, minum susu je +
Tak boleh bejalan + 0
Azila 2008
*Semasa sihat, chubby, manje,sweet, baik & GF ku

Girl yg uncle dah hancorkan hidop die sampai die sakit. And now  x tau macam mane keadaan die. 3 tahun dah bende ni jadi. Ingat dah boleh lupe semue ni but seriously I can't. i'm not strong enough. Dah Setahun x jumpe & x call mak die, nak tanye kondisi die. Maybe sebab  lupe or sebab  x nak ingat lagi kisah ni.

Maybe mase dah sampai. Uncle kene bagitau juga parent die sape uncle. Kene terus terang yg lelaki yg selalu jengok Azila mase die sakit dulu bukan senior @ kawan Azila tapi Lelaki yg dah hancorkan hati anak dieorang sebelum die sakit macam tu. Uncle dah mainkan cinta Azila & lepas tu die dah x boleh nak cinta ape2 pun sampai sekarang.Die hilang semuenye.  Bodoh sgt aku, nak menyesal pun x gune lagik.

Masih macam ni lagi ke kamu baby?

Yup, lepas je kejadian tu, uncle try untuk single tapi sampai satu tahap uncle x boleh elak untk sayang orang lain & stiap kali uncle bercinte, semuenye FAIL. x ade yg kekal. karma kot. Uncle nak jumpe die, family die & semuenye akan berakhir. dan lepas tu Uncle x nak ingat lagi pasal bende ni. Maybe dengan care ni rase bersalah selame 3 tahun ni akan hilang. Uncle dah tak kuat macam dulu. Shit!! down gile sekarang. geng,  plz jangan ulang kesilpan uncle ni.


Maafkan Aku

 
Dari Jauh


p/s: Bagi yang nak tahu cerite ni dari mule boleh refer link dekat bawah sebab uncle dah tak larat nak ingat balik or nak tulis. 


Ini bukan entry simpati tapi entry penyesalan untuk si bodoh seperti aku!!fuhh x boleh nk control emosi wat mase ni. x boleh tido. hope boleh pretending x ade ape2 yg jadi besok.

8 ulasan:

intan izani berkata...

moga dia akan sembuh satu hari nanti. insyaAllah, uncle tak bersalah, itu ujian buat dia dan keluarga.

farahzaba berkata...

sedihhh :( semoga baby kau cepat sembuh dan everythings back to normal again. insyaAllah.

aku lelaki biasa berkata...

adakh ia akan menyelesaikan masalh yg di hadapi azila skunk...atau..akan menambahkan lagi keserabutan pkran mak baoak dy...ce pk2kan...

miera berkata...

hopefully uncle tabah hadapi semua dugaan nie . n pling penting , uncle kena kuat eventhough uncle mkin lemah . btw , kami support uncle dri belakang :D

Terbelog berkata...

gi lawat dia uncle!

Nazz@Purple berkata...

jgn salahkan diri sendiri..apa yg terjadi..adalah rahsia allah..setiap sesuatu tu ade kemanisan hikmat yg kt tak nampak..smoga dia tabah menghadapi ujian..semoga dia akan sembuh..dan uncle..kesilapan dulu..dulu la..yg penting sekarang..

hafrawiey ozakawa berkata...

uncle sbr jer..kuat kann aty taw...doa die cepat smbuh..


done follow here..follow back

^ Uncle Syaf ^ berkata...

thanks kalian. sebak pulak bace komen korang. hu3, btw, dun worry i'll be fine. just g me time.