Isnin, 12 September 2011

Panas! Kembar Aaron Aziz Ditemui


Yuhuuu, Salam GEng,
In this week, 2 orang kawan uncle dah ade pasangan masing2,.pergh happy korang ek. harem J, ha3, tumpang happy untuk dieorang.But then, uncle terfikir, I'm single for almost one and half year.  jeles gak. Orang sekeliling asyik tanye je. sengal! menyeboklah kau! ptuiiiii!!

Entah la bro bro and sista sista semue, uncle ni bukannye x laku, uncle ni HOT ape, muke dah lah macam aaroan aziz (ha3, perasan kan, sile bunuh diri ramai2. gurau2 je) tapi bile ade orang nak, uncle tolak awal2 sebab  takot  kecewekan orang lagi. Ni rase macam terbukak sikit hati nak cari tapi uncle tutop balik. bodahkan, damn! Uncle x nak terburu-buru macam dulu tapi serious memang rase lonely gile. x boleh nk main2 mesej, calling2, lepak2, makan2, berkasih sayang. Wah, APAKAH? pergi mampos lah semue tu,,abaikan, tak masok dalam  K.P.I korang pun.

 curik gambar dekat laman ni
Me, 2010

see, kan dah kate, macam aaroan aziz muke uncle....ha3 bapak poyo lalalala....
(Sape muntah, kau mandol 10 tahun :P )
Abaikan rambot uncle yang serabai tu. malas nk sikat

They say that love make us do the craziest things, but it can also make us do terrible things,and if that happened, its not really love, But it's Fear. Fear of being alone, Fear of being replace or Fear of Being forgotten.

7 ulasan:

kunci locker berkata...

errkkk...dah agk dah...hahaha...cis..sje bg panas kn...hahahha

^ Uncle Syaf ^ berkata...

ha3, tetibe rase nk cari trafik..ha3

Lelaki Ini berkata...

errrrr..
nak muntah gila2!

^ Uncle Syaf ^ berkata...

ha3, nampaknye ko akan mandol selame 10 tahon, tula, sape suruh tak bace sampai abis,,,,ha3

::FAIZ FARISH:: berkata...

erk no komen

miera berkata...

untung laa ada kembar yg hndsome :D

shidasyakirin berkata...

TIDAK!!!
nak pengsan baca..

jgn jual mahalla uncle..