Jumaat, 30 September 2011

2012 Permulaan Penjajahan Terhadap Manusia


Salam geng,
Aku, kau & kau & die & beliau & semue dah pun terlanjur. Yup! trust me baby. :) Mule2 kite naif, enjoy, kemudian mengikut, lepas tu dikawal & dijajah, kemudian  jadi puppet & x lame lagi akan jadi robot. Wow!!! Tahukah kau & kau semue? SARS, H1N1, Selsema Burung, Kebuluran, Peperangan, pelbagai wabak, fitnah & propaganda semuenye dah diatur oleh "mereka". Tujuan? Mudah je. Mengurangkan populasi manusie secare perlahan-lahan bagi memudahkan kerja mereka kelak. Target akan datang, meghapuskan 90% penduduk bumi. Kelakar bukan? bunyinya Aneh.
Kau perasan x? Sejak akhir2 ni banyak symbol2, tanda2 & "Hint" yang dah ditunjukan kepade awam? dan 2012 adelah Permulaan besar mereka untuk Memulakan Agenda "The New World Order." Apakah? bagi mereka yg belum tahu, pergi tanye Pak cik Google.
Bersediakah kite nak hadapi penyeksaan mental & fizikal secare Brutal oleh mereke2 tersebut? Siapekah mereke2 tersebut? Mungkin 2012 bukan Kiamat yg sebenar tapi Permulaan Kiamat yg dah dirancang oleh mereka-mereka sejak berkurun lamenye. Bagaimana situasinye? kite nantikan. Banyak artikel, video, bukti dari dalam & luar negare yg dah diwar-warkan. Jadi x perlu aku terangkan secare Tersurat. Yang pasti aku belum cukup2 bersedie & masih tungang laggang lagi. Kite semue dah jauh terlanjur, mungkin agak sukar untuk mengubahnye.

 
Gambar2 ni semuenye ade maksud tersendiri.
Semuenye dah di rancang..
Ia semakin Hampir...Kau dah Ready?

p/s: Agak kelakar dengan ayat member aku. "weyh, mesti kite x sempat nak tue kan. Habislah duit APFH kite mesti x dapat. rugilah macam tu." Tergelak besar aku dengar. :P