Selasa, 2 Ogos 2011

Salam Ramadhan


Salam Ramadhan geng,
sorry lambat update, tak berape sehat sangat ini hari, sakit kepale daa...

Btw, Alhamdulillah dah 2 hari puase, Sempat buat terawih jugak tahun ni, dah 2 hari. tahun lepas tak buat langsung...Alhamdulillah le ade peningkatan sikit kan. ha3. So far tak terjah bazar ramadhan, makan biase2 aje, nak belajar makan ape yang ade je, tak nak membazir sangat macam previous years. Hope Ramdhan kali ni jadi yang terbaik buat uncle dan geng semue. Insyaalah

2 ulasan:

::FAIZ FARISH:: berkata...

slamat berpuasa n bertarawih

cemomoi berkata...

jimat belanja, mesti kaya-raya lepas raya sok