Khamis, 4 Ogos 2011

Petua Hilangkan Cat Pada Baju


Salam geng,
Bulan puasa ni mesti ramai yang nak cat rumah bukan. oh yeah. dan selalunye baju korang selalu kene cat. sayang kot, boleh pakai lagi. So uncle nk share sikit cara nak hilangkan cat kat pakaian korang.

Korang rendamkan pakaian korang dalam minyak tanah or thinner dalam beberapa jam, then basuh dengan sabun lepas tu bilas macam biase. tak hilang lagi korang rendam balik dalam minyak tanah tu. Orite :)

What the PIG!!!!

3 ulasan:

~AmyLiana86~ berkata...

lama tak singgah uncle syaf..

gud info...hehe

princessFZ berkata...

kahkahkah aku suka gambar tu ;D

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ berkata...

kalau xmau hilang jgk, rendam dalam minyak tanah skali lg, KITE BAKOR JEEEE!!!!KITE BAKOR!!!