Rabu, 3 Ogos 2011

Bengang Dengan Officemate


Salam Geng,


Agak bengang sikit tadi sebab bile bercakap dengan sorang staff perempuan ni agak kerek muke beliau. ape hal kau. macam good good lah pulok. Aku tanye pasal dokumen aku ko jawab macam tak jawab je, pastu siap main jeling2 mate lagik. cungkil pakai garphu kang baru tau. sabar capix..bulan puase ni!!! :p

Ape2 pun, idea untuk vlog dah banyak dah, tapi nak buat tak sempat sebab malas & busy..ha3, nanti dah siap uncle buat ler. btw, hope malam ni diberi kekuatan untuk sambung terawih lagik.

1 ulasan:

Eipul berkata...

asal gambar ni mcm seram jek, haha, syaf samat puasa~~ hee