Khamis, 4 Ogos 2011

Ada Orang Sentap Daa...



 tomey nye..
Salam geng,
uncle rase nak terkentot laju2 pun ade ni. tetibe je dapat email dari officemate tersentap gare2 entry blog semalam. pulok dah. uncle tulis untuk orang lain, orang lain pulok yang terase. kan dah malu. hahahha. Nampaknye nak kene tulis details lah lepas ni kasi semue orang paham....haissh, tak kan nak letak name pulok!!!

macam tuan hamba seorang pulak staff perempuan kat office saya, dan uncle cakap pasal dokumen office, bukan pasal bende lain. ni lah masalahnye bile cakap pasal orang lain, orang lain pulak yang tersentap. Lantak mu lah sabariah, tulah, orang kate kalau makan asam pedas teraselah pedasnye...hahaha Btw abaikan je, tak masuk dalam exam, banyak lagi kerje2 office nak kene siapkan.

5 ulasan:

cemomoi berkata...

tu la p.ramlee kabo "cakap bia terang!"

Mah@mahu berkata...

biasalah uncle kalau cakap siang pandang2 cakap mlm dengar2 kan hehehehe sapa makan cili rasa pedasnya wahhh...

P/s: Jng lupa undi Mah@mahu ok kat blog...

Mario berkata...

hehe...dak opis ko tau eh blog ko ni...

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ berkata...

dah la sabariah....



cpt salam balik!!!gua gomol dua2 kang...

Mak Su berkata...

letak detail siap lengkap dengan butiran fizikal dan warna baju semasa ;)

selamat berpuasa :)