Isnin, 11 Julai 2011

Private kan Video


Salam Geng,
Nampaknye Video yang uncle syaf buat terpakse di PRIVATE kan, bukan kerane takut tetapi dinasihatkan terutamanya oleh ahli keluarge bagi mengelakkan berlaku permusuhan diantara ahli keluarge sendiri juga bagi mengelakkan permusuhan diantara kawan2 & juga office-mate. kalau takot tak delah aku buat video tu kan. oh dude..bagi sesape geng2 uncle syaf yg nk tengok boleh je, bagi email korang, uncle approvekan.

Sayang, tapi dengar cakap keluarge lagi baik kot. btw tak pew, uncle puas hati sebab uncle dah pun menyuarekan pendapat uncle sendiri. bagi yang tak puas hati tak pe, "kate semue orang berhak bersuare kan"..ha3 chill guys :)

1 ulasan:

princessFZ berkata...

email aku ; farahzaba@gmail.com