Ahad, 3 Julai 2011

Perginya Seorang Housmate

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

Salam geng
last friday, housmate uncle send mesej nk pindah rumah hari tu jugak. Kalau nak pindah, inform sebulan awal, kan senang. kami yg masih stay pun boleh bajet2 duit yang ade.

but now, Uncle tak ade rase bengang or marah sebab uncle pernah buat silap & orang maafkan uncle, why not uncle maafkan je. maybe ni boleh beliau jadikan pengajaran. Ape2 pun, selamat mengembara mencari pengalaman diluar sane.

p/s: uncle masih cube perbaiki diri uncle dari semase ke semase supaya orang tak bengang & rase senang dengan uncle. :)

2 ulasan:

Eisha Z berkata...

simpati kepada uncle.."uncle dok dgn ecah la..he3 murah cikit ecah byr sewa nanti"..ha3...

shidasyakirin berkata...

dah ilang sorang kawan serumah..huhu