Isnin, 4 Julai 2011

Lagi Kes Anak Pungot

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

Salam Geng, FYI,
uncle dah ade anak baru. yeah, 2 orang lagi baby. namenye Leman & Lokman. 2 beradik ni dibuang di tong sampah oleh ibu bape mereka & seperti biase uncle tak ragu2 nak mengambil mereka jadi anak pungot Uncle. dieorang ni berbangsa Toman & uncle akan didik mereka dengan baik.

Uncle suke bela baby2 ni sebab uncle suke tengok dieorang membesar depan mate uncle. Macam si Ibrahim, uncle kutip die time tu baby jugak, now dah besar.

5 ulasan:

shidasyakirin berkata...

ramai btl anak pungut uncle sekarang..kena keja keras la nampknya cam gini..huhu

wanie berkata...

ko mmg cukup suka buat amal kutip2 anak binatang ni kan? ekeke eh smlm aku lalu kat sungai timun. sungai tu byk udang galah ea?

EiZaRaZiErYa berkata...

ahahaa...xley blah..pelihara dan didiklah mereka penuh kasih sayang ye? ehehe.. wink3 >_<

Eisha Z berkata...

cis! kata nak letak name mereka name2 english??ha3 ape2 la..he3 comei la anak pungot ko uncle...;)

| schaza | berkata...

wow so cute~ :)