Isnin, 25 Julai 2011

Kampong Boy ak.a BUdak Kampong part 2


Salam geng,
maaf tak sempat nk update panjang2..ni uncle try tulis seringkas yang boleh. Jom add geng uncle kat Facebook , taip je " Kenangan Bergambar" .. sangat best2 picture2 kat sini. Beliau sangat berbakat. jangan lupe add beliau ok :)

BTW, untuk korang nak tau ape aktiviti uncle kat kampung weekend lepas, tengok kat bawah ni ye :)


4 ulasan:

fathiahRAIHANA berkata...

bercerita dgn muka penuh bersemangat nmpaknya . hihi

::FAIZ FARISH:: berkata...

terbaik

Mah@mahu berkata...

"eeeeeee tak biasa lah masuk paya mcm tu warna hijau gatal kulit2 I tau nanti" heheheh keji statment org kg tak sedar diri...

^ Uncle Syaf ^ berkata...

yezzaa

trimass

mady - wooo sangat durjana kau.. pegi kampong orang asli sana belajar jadi org kampong...hahahah