Khamis, 28 Julai 2011

kene kacau hantu


salam geng,
malam tadi kene kacau dengan bende halus...huhuh actually uncle kene kacau macam ni since tingkatan 5 lagi. mase uncle masuk belajar dulu pun kene jugak tapi jarang, bile duduk rumah sewa pun lagi jarang tapi malam tadi paling terok uncle kene. arghhh!!! 

setiap kali bende tu datang memang dapat rase then suare die bingit giler..macam banyak suare. bile dah bace2 ayat al-quran rase ok, then die datang balik, bace balik die hilang then nak tido die datang balik. banyak kali juga kene malam tadi. mase form 5 Mak uncle ade ajar letak bawang putih plus lada hitam tapi dah tak bekesan dah. kene letak surah yasin dekat muke baru ok... 

celake lah bende tu, bile bukak mate die hilang. arghh!!! inform kat housemate, housemate kate malam tadi sebelum tido pun die ade dengar bende menangis... haishhh!!!

4 ulasan:

z o u l berkata...

solat dulu sblum tdo

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ berkata...

bnda tu suke lu kot uncle..mgkin die gersang tgk lu time nk tdo..cuba tdo pakai sopan skit..ni g-string je...haish....

cemomoi berkata...

bulan posa nanti mesti takde antu dah...

miera berkata...

bnda tuh kaco uncle mcm mana ? i mean dia hempap ke or dia uat bnda pelik2 jat uncle ?