Khamis, 14 Julai 2011

Eh iklan percuma di bilatergigithalia.com?



Salam geng,Hari uncle nak join segmen Eh iklan percuma di bilatergigithalia.com? dari blog bilatergigithalia.. name tak boleh blah..ha3, btw uncle baru je kenal mamat ni dalam industri blog.

Caranyabagi sesape yang nk join :-
  1. Buat satu entri “Eh iklan percuma di bilatergigithalia.com?”
  2. Snip/printscreen header Blog ni dah letak dalam entri.
  3. Tulis dua benda yang korang tak boleh lupa fasal blog ni (pastikan menarik dan pandai2 la bodek)
bende yang uncle tak boleh lupe pasal budak ni:-
1. oh konfirmlah ingat die sebab name blog die yang sangat menakotkan - biletergigithalie- celah mane ntah die rembat pun aku tak tahu. :p
2. walaupun baru kenal, tapi si eman ni antara org yang banyak bagi support kat video2 (VLOG) uncle. trimas banyak2. keihklasan anda amat ku sanjung tinggi..

p/s: gua dah bodek, lu tak tempek blog gua kat entry lu, gua sumbat cili api kat jubo lu banyak2 :p

2 ulasan:

EmanTheHalia berkata...

ha thx weyh tunggu ye jeng3

Pencacai Alim berkata...

kankukucupkakikiriku