Selasa, 12 Julai 2011

Contest Duit Raya RM 500 & 5 Tiket Wayang


Salam geng.
Siape nak duit raya RM 500 & 5 tiket wayang (1 tiket untuk 2 orang = 10 tiket)?? Angkat bulu hidong.. Jom join contest yang dianjurkan oleh www.newskaki.com ni :)

1. Mestilah Blogger. 2. Perlu Register dekat www.newskaki.com/ (free je) 3. Untuk 5 tiket wayang perlu kumpul 1432 NK Points. 4. Untuk duit raya RM 500 perlu kumpul 5000 NK points. oh yeah..menarik bukan? Tarikh tutup 31 Ogos 2011. lambat lagi tu.

Macam mane nak kumpul Point? setiap aktiviti korang dalam newskaki macam add member baru, tulis kat status, upload gambar, video dan lain2 akan dapat point. ape lagi, JOIN SEKARANG.. sile share dengan kawan2 ye, lagi banyak kawan yg korang ade lagi cepat point korang naik. ingin maklumat lanjut mengenai contest ini sile klik dekat sini & view video dekat bawah ni :)

jangan lupe follow blog kami juga kerana kami akan inform contest2 & info2 terkini mengenai newskaki.com



2 ulasan:

Mah@mahu berkata...

Uncle knp tak leh nak daftar kat newskaki ni benci lah.. bila tekan next jer kena masuk info padahal info semua dah isi...mcm mana ni?? tolong sampaikan ker newskaki admin...

^ Uncle Syaf ^ berkata...

noted..nanti uncle sampaikan...sabaw na... :)