Selasa, 19 Julai 2011

Aktiviti Di Hujung Minggu :)


salam geng,
maaf tak update ape2 semalam, btw,  sabtu lepas uncle pergi kl convention Center untuk majlis Graduan. malam nye pergi layan harry poter. Ahad pulak Uncle makan durian ngan member2, dan malam ahad tu pulak my sister accident dekat highway. dengan kawan2 die. kene himpit dengan krete lain. nasib baik tak teruk. so bergegeas lah uncle dengan member ke Hospital Putrajaya. OMG, die kat dalam tu 3 jam, tapi bile keluar tak delah teruk sangat. Tak tau Doktor tu buat ap,e padahal pesakit tak ramai...

Tak sempat nak masukan ape2 gambar cuz dekat office ni, ade kerje nak kene buat. bubbye :)

2 ulasan:

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

musim doyan kembali lagi.. dis week je xtau bape kali beli.. haihhh~

p/s: spital mana2 pun sama je uncle.. kalo menunggu mesti lama.. jumpa doc kejap jer..

::FAIZ FARISH:: berkata...

wah makan durian tak ajak