Jumaat, 24 Jun 2011

Terima Kasih Geng

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

Salam geng,
uncle nk cakap thank you so much kat follower2 baru & follower2 lame blog uncle syaf . Even uncle tak cukup mase nk datang blog korang tapi korang best giler, tetap lepak sini. pade silent reader uncle tqvm geng. pade yg yang sempat terjah vlog-vlog uncle dekat 1tube.my & youtube pun ribuan terima kasih geng. Korang Best!!! yeah, lagi terkejut bile dapat tahu ade Top Manager kat office uncle pun bace blog ni.. segan siot..ha3


 Uncle petang ni nak balik kampung da kat rembau, so doakan perjalanan uncle selamat ok. :)

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

16 ulasan:

KetenanganJiwa berkata...

selamat perjalanan balik ke kampung, ingat lah org yg tersayang, jgn buat gaya "superman" sudah :P

miera berkata...

sama2 uncle syaf :) gud luck yew ..

miera berkata...

sama2 uncle syaf :) gud luck yew ..

miera berkata...

sama2 uncle syaf :) gud luck yew ..

Mario berkata...

ok...
perghhhh...miera sampai 3 kali dia cakap...ekeke

^ Uncle Syaf ^ berkata...

hahahah thanks guys :)

| schaza | berkata...

sama2! ha da blik kg jgn lupa AIEM plak... :) apa-apa pun pandu cermat jiwa selamat :)

shidasyakirin berkata...

femes ar uncle sekarang :)

cemomoi berkata...

kalu dia jadik polower takpe, jangan time dia marah dia ngungkit kita dengan blog lak...

princessFZ berkata...

jangan bg tau En.Rahmat yg baca blog kau? hahaha :p

Cik Azizah berkata...

selamat smpai uncle..rajin2 singgah la port dickson yer..ehehe

fiezah91 berkata...

hehe.. selamat sampai ye uncle. hehe. tukar url dah patut masuk yg lama x boleh.hehe

entri baru: teka mana aku dapat hadiah

farish H berkata...

hehe lme x mncelah blog ni

Wahidah berkata...

wah blk kg ..sgt jeles okayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...musim buah ke skrang ne

Darkbatman berkata...

smoga selamat sampai ke destinasi ye bro..

d_LA berkata...

samalah, thanx jugak kat uncle walaupun aku kdg2 lmbt terjah blog uncle tp uncle ttp sudi masuk blog makcik tu..